Imatge CM és un laboratori fotogràfic amb més de 40 anys d'experiència en el món de la fotografia analògica i digital, on la qualitat i l'atenció personalitzada són els nostres objectius.El nostre equip de professionals està especialitzat en el tractament digital de la imatge i en el filtratge del color. En tot moment estem a la seva disposició per assessorar-lo en com obtenir les imatges ideals que vol capturar o els moments representatius que ja ha fotografiat.

Per aconseguir la màxima fidelitat de tonalitats i color de les seves fotografies, els nostres equips, monitors i printers, compten amb perfils de color personalitzats que periòdicament s'actualitzen.

Treballem amb maquinària d'última tecnologia i amb consumibles de reconegut prestigi, com són el paper Fuji, Kodak, Ilford, Hahnemühle, o Canson, i els pigments Fujifilm Vividia D-Photo, i Ultrachrome K3. La suma de tots aquests factors ens ajuden a garantir la qualitat i llarga pervivència dels treballs que realitzem.

Pel fotògraf més exigent disposem de línea "FineArt" o "Gliclée" en la que utilitzem paper baritat de 310g. o amb tectura de cotó tipus Platine fibre rag, papers tots ells guardonats amb un premi TIPA 2010 (Technical Image Press Association).

Li oferim també una gran diversitat d'acabats i suports que de ben segur s'ajustaran a les necessitats i serveis que vostè necessita.

Contacti amb nosaltres, estem a la seva disposició per oferir-li un servei professional d'alta qualitat a un preu just.