EXPOSICIONS


IMPULSANT LA FOTOGRAFIA


Des d'IMATGE CM volem fomentar el treball del fotògraf, treball creatiu moltes vegades infravalorat per la societat actual.  Per això, per ajudar a difondre la fotografia i l'obra d'aquests artistes,  patrocinem i donem suport a certes exposicions.

En aquesta secció de la web pots veure seleccions de fotografies d'algunes de les últimes exposicions que hem realitzat per a clients nostres, i gaudir amb deteniment d'algunes de les obres exposades.

LUX ET CORPUS

Gary Roldan, fotògraf terrassenc, va cursar estudis fotogràfics a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC). La seva trajectòria està molt influenciada per l'obra Blake Little i Robert Mapplethorpe. En aquesta exposició LUX ET CORPUS ens presenta la força i sensibilitat de les formes del cos humà potenciades per la textura de la imatge aconseguida exclusivament per una llum zenital.


CASTELLERS DE TERRASSA 2019

Toni Llucià és l'autor d'aquesta exposició. La seva obra es caracteritza pels volums formats mitjançant el color, d'aquesta manera aconsegueix una especial manera de reproduir les imatges plenes de colorit.


W - WOMAN

El fotògraf Francesc Iñíguez amb W de woman intenta reflectir la bellesa femenina. Les seves fotografies transmeten sentiments, estil i una gran expressivitat.

Francesc Íñiguez , president del Fotoclub Terrassa, és membre de la Federació Catalana de Fotografia i del comitè editorial de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya i col•laborador de l'Institut Català de la Moda

M - MAN

Amb aquest títol, l'autor, Francesc Iñíguez, fotògraf professional especialitzat en fotografia de moda, vol retre un homenatge a l'home, donant continuïtat a l’anterior exposició W de WOMAN

Francesc Íñiguez és president del Fotoclub Terrassa, membre de la Federació Catalana de Fotografia i del comitè editorial de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya i col·laborador de l'Institut Català de la Moda.