EXPOSICIONSIMPULSANT LA FOTOGRAFIA


Des d'IMATGE CM volem fomentar el treball del fotògraf, treball creatiu moltes vegades infravalorat per la societat actual.  Per això, per ajudar a difondre la fotografia i l'obra d'aquests artistes,  patrocinem i donem suport a certes exposicions.

En aquesta secció de la web pots veure seleccions de fotografies d'algunes de les últimes exposicions que hem realitzat per a clients nostres, i gaudir amb deteniment d'algunes de les obres exposades.

Anar a la galeria


W (woman) 

El fotògraf Francesc Iñíguez amb W de woman  intenta reflectir  la bellesa femenina. Les seves fotografies transmeten sentiments, estil i una gran expressivitat.

Francesc Íñiguez , president del Fotoclub Terrassa, és membre de la Federació Catalana de Fotografia i del comitè editorial de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya i col·laborador de l'Institut Català de la Moda.


anar a la galeria


M (man)

Amb aquest títol, l'autor, Francesc Iñíguez, fotògraf professional especialitzat en fotografia de moda, vol retre un homenatge a l'home, donant continuïtat a l’anterior exposició W de WOMAN

Francesc Íñiguez és president del Fotoclub Terrassa, membre de la Federació Catalana de Fotografia i del comitè editorial de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya i col·laborador de l'Institut Català de la Moda.